V69
Tok Penghulu tentulah Abg Azhar so segala hal boleh lah rujuk kepada beliau.... TERUSSSSSS
CallSign
Check : By:
MCMC (Malaysia) Apparatus Assignments
9m4rpk
Status: ONLINE [STREAM]
Listener: 1 / 32 (1 Unique)

Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

View previous topic View next topic Go down

Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

Post  9w2tki on Mon Mar 15, 2010 3:58 pm

Salam utk semua. Kepada rakan semua yang berminat untuk beriadah bersama keluarga di Gombak BT 12 Sendayu Tinggi pada 3/4/2010 Sabtu dan Ahad boleh lah reply di topic ini .

Atur cara secara ringkasnya
Permainan dan pertandingan paintball
Pertandingan memasak utk xyl
Pertandingan mewarna/ melukis utk harmonic ( Anak-anak )
pertandingan Karaoke
Pengenalan untuk hal hutan
dan lain lain

Makan minum di sediakan serta kemah utk bermalam
Lain lain kita akan sembang cara mata bertentang mata so kepada yang berminat mai lah dan sebarkan kepada rakan rakan atau jiran tetangga weh...

Kos anggaran RM 160 hingga RM180 utk sekeluarga mana kala yang masih solo RM80

Piala pusingan menanti anda......

Program ini berlangsung selama dua hari satu malam...


Yang berminat sila anyatakan pernyertaan anda disini

Nama/ Callsign
Isteri
Bilangan anak
penyertaan permainan dan pertandingan

Paintball
Memasak
Karaoke
Melukis / mewarna

Untuk pendaftaran sila hubungi PR AAR / atau maklumat lanjut PR ISY dan PR AAD
avatar
9w2tki
Admin

Posts : 77
Reputation : 0
Join date : 2009-08-20
Age : 56
Location : Setapak Indah

http://9w2tki.blogspot.com

Back to top Go down

Den nak join

Post  9w2tki on Mon Mar 15, 2010 4:04 pm

Nama/ Callsign 9w2tki
Isteri 9w2ean
Bilangan anak 1
penyertaan permainan dan pertandingan

Paintball ok try tengok
Memasak xyl jadi pengadil je lah
Karaoke ok gak
Melukis / mewarna cucu boleh kut
avatar
9w2tki
Admin

Posts : 77
Reputation : 0
Join date : 2009-08-20
Age : 56
Location : Setapak Indah

http://9w2tki.blogspot.com

Back to top Go down

paintball..etc

Post  9w2toq on Mon Mar 15, 2010 4:41 pm

Fuhhh....best tuh....kna tgk jadual hari sabtu dgn ahad dlu....takut ada kenduri ler.....best gak main tembak2 nih...dlm utan plak tu...
avatar
9w2toq

Posts : 84
Reputation : 3
Join date : 2009-09-01
Age : 44
Location : HULU SELANGOR

http://www.simplexv69.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

Post  9w2Epi on Mon Mar 15, 2010 6:12 pm

teringin nak join tp kemasukan xde la diawal bulan depan...huhuhuuhhu
avatar
9w2Epi

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 2009-09-30
Age : 34
Location : cheras jaya, selangor

Back to top Go down

Re: Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

Post  9w2bdt on Tue Mar 16, 2010 11:58 pm

pendaftaran akan dibuat seminggu selepas kakitangan kerajaan dapat gaji......
pendaftaran boleh dibuat dekat lokalan sarang di taman batu tambahan.....
melalui pr-aar (asraf) pada selepas gaji dan sebelum tarikh event....

jika ade apa2 sila hubunggi pr-aar atau pr-aad(9w2bdt).....

73...... jocolor jocolor jocolor
avatar
9w2bdt

Posts : 54
Reputation : 1
Join date : 2010-02-28
Age : 38
Location : aprt sri tioman 2, taman melati, kl

http://neo4906@yahoo.com

Back to top Go down

jangan lupa

Post  9w2tki on Wed Mar 17, 2010 5:38 pm

war warkan kat jalur so nanti tak ada orang tau....
avatar
9w2tki
Admin

Posts : 77
Reputation : 0
Join date : 2009-08-20
Age : 56
Location : Setapak Indah

http://9w2tki.blogspot.com

Back to top Go down

INFO DARI PENDAFTAR....

Post  Pr-aar on Sun Mar 21, 2010 12:16 pm

Untuk pendaftaran pada 22hb March 2010 - Isnin, saya ( PR-AAR )akan berada di sarang burung Taman Batu Muda dari jam 9.30mlm sehingga 12.30pagi pada setiap malam. Kepada rakan-rakan yang perlukan info lanjut untuk urusan pendaftaran, boleh berhubung dengan saya di talian 018-2166 573 . Sekian terima kasih... QRU 73 Sleep
avatar
Pr-aar

Posts : 29
Reputation : 0
Join date : 2009-09-05
Age : 40
Location : Balai Polis Gombak Bt 6

Back to top Go down

makan..makan...makan

Post  Pr-aar on Sun Mar 21, 2010 1:36 pm

DEn ni kalau bab masak memasak memang suka...coz pas masak aje makan, makan aje masak...hahahhaa. harap2 tokki atau datin bagilah aku ni jadi hakim pertandingan memasak...hahahaha
Very Happy
avatar
Pr-aar

Posts : 29
Reputation : 0
Join date : 2009-09-05
Age : 40
Location : Balai Polis Gombak Bt 6

Back to top Go down

Re: Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

Post  9w2Epi on Sun Mar 21, 2010 9:40 pm

seraf....kalo ko jd pengadil masak la aku jd tukang mkn leh ka....
aku ni bila lapor jer aku mkn,bila mkn jer aku lapor.....

huhuhuhu
avatar
9w2Epi

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 2009-09-30
Age : 34
Location : cheras jaya, selangor

Back to top Go down

Re: Riadah bersama keluarga (Karaoke Paintball Memasak Mewarna)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum