V69
Tok Penghulu tentulah Abg Azhar so segala hal boleh lah rujuk kepada beliau.... TERUSSSSSS
CallSign
Check : By:
MCMC (Malaysia) Apparatus Assignments
9m4rpk
Status: ONLINE [STREAM]
Listener: 1 / 32 (1 Unique)

latest tenggo kat mana?

View previous topic View next topic Go down

latest tenggo kat mana?

Post  9w2toq on Tue Oct 13, 2009 8:14 am

bounce salam sumer...kalau saper2 sudi tlg ler update daily punya tenggo2, lokasi kat mana, brapa station, siapa dan sebagainya. atleast dpt jgak kami yg jauh terubat rindu dan jga terisi ruangan blog kita ni.....hehehe..ni cma cadangan je..dan kalau dpt attach gmbar skali lgi elok...73...clear!
avatar
9w2toq

Posts : 84
Reputation : 3
Join date : 2009-09-01
Age : 45
Location : HULU SELANGOR

http://www.simplexv69.forumotion.com

Back to top Go down

Re: latest tenggo kat mana?

Post  sarang v on Thu Oct 15, 2009 4:31 am

ok lah bro nanti kalau ada kesempatan gua attach gambo , so malam ni tadi v47 datang kat sarang semua ada lebih 20 stn
kita sembang berkenaan ayeball raya kat wood land 18/10 ni v69 ada lah cadang nah sumbang makanan sikit itu je yg lain tak ada ha... lupa pulak bapa 9w2wxw baru meninggal dunia 13/10 tapi sorang pun tak tau sebab azhar tak info 14/10 baru tau so meh lah sedekah fatehah......amin

sarang v
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum