V69
Tok Penghulu tentulah Abg Azhar so segala hal boleh lah rujuk kepada beliau.... TERUSSSSSS
CallSign
Check : By:
MCMC (Malaysia) Apparatus Assignments
9m4rpk
Status: ONLINE [STREAM]
Listener: 1 / 32 (1 Unique)

lokalan v47

View previous topic View next topic Go down

lokalan v47

Post  9w2toq on Fri Oct 16, 2009 6:41 pm

salam sumer...malam ni lokalan v69 gi ke majlis v47 di alam damai??? kalu ada yg gi jgn lupa ambil gambar dan download ke blog v69 ek...bleh gak kami yg jauh ni tgk smbil berhibur...kalu mkn rendang tu ingat2 ler kami yg jauh nih..

oopppssss....lupa lak. mlm ni kami nak online dri lokalan v47 ke tokyo, so sape2 yg nak qso dgn kami dtg ler ke lokalan alam damai...kalu lokalan v69 nak online pun leh jgak cma guna yahoo messenger atau skype je...free je laa...

k 73 .....tnggu rakan2 online mlm nihhh....yahooo.....clear..
avatar
9w2toq

Posts : 84
Reputation : 3
Join date : 2009-09-01
Age : 45
Location : HULU SELANGOR

http://www.simplexv69.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum