V69
Tok Penghulu tentulah Abg Azhar so segala hal boleh lah rujuk kepada beliau.... TERUSSSSSS
CallSign
Check : By:
MCMC (Malaysia) Apparatus Assignments
9m4rpk
Status: ONLINE [STREAM]
Listener: 1 / 32 (1 Unique)

9w2xwx melapur diri

View previous topic View next topic Go down

9w2xwx melapur diri

Post  9w2xwx on Tue Nov 03, 2009 12:15 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua rakan2. Saya azmir a.k.a jemir. Base station di setapak minta tunjuk ajar dari rakan2 semua. kalau ada salah dan silap minta di ditegur dan diperbetulkan.

73 cario
avatar
9w2xwx

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2009-10-31
Age : 36
Location : SETAPAK

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9W2DML on Tue Nov 03, 2009 1:09 pm

9w2xwx wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua rakan2. Saya azmir a.k.a jemir. Base station di setapak minta tunjuk ajar dari rakan2 semua. kalau ada salah dan silap minta di ditegur dan diperbetulkan.

73 cario

slmt datang ke forum v69

salam contact perdana gak dr saya ERIE... 9w2dml..

73
avatar
9W2DML

Posts : 24
Reputation : 0
Join date : 2009-10-26
Location : KUALA LUMPUR

Back to top Go down

Misai panjang sebelah

Post  9w2tki on Tue Nov 03, 2009 2:20 pm

k tak ada pa yg nak di tegur setakat ni cuma misai tu je nampak macam panjang sebelah dan rambut kurang botak hehehhe... affraid
avatar
9w2tki
Admin

Posts : 77
Reputation : 0
Join date : 2009-08-20
Age : 56
Location : Setapak Indah

http://9w2tki.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9w2xwx on Tue Nov 03, 2009 3:40 pm

wooo ye ke...hikhikhik tak perasan la pulak......rambut tuh baru nak panjang balik, nanti gi kedai buat no 1...... terima kasih
avatar
9w2xwx

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2009-10-31
Age : 36
Location : SETAPAK

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9w2Epi on Tue Nov 03, 2009 7:07 pm

perghh...tok ki perasan tu rupa bang jemir mcm tu.....pakai mata apa tu...hihihihihi lol!
avatar
9w2Epi

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 2009-09-30
Age : 35
Location : cheras jaya, selangor

Back to top Go down

perrhh

Post  Pr-aar on Wed Nov 04, 2009 11:18 am

salam kontek suai kenal dari PR-AAR...

Epi...tok ki tu pakai contact lens made in jepun tu pasal dia nampak aje rambut orang..hehhe
avatar
Pr-aar

Posts : 29
Reputation : 0
Join date : 2009-09-05
Age : 40
Location : Balai Polis Gombak Bt 6

Back to top Go down

9w2xwx

Post  9w2wbw on Thu Nov 05, 2009 2:51 am

Test...test..one...two...tree. Audio kita macam mana? Clear tak? Kalau tak clear nak kena cari window xp pula ni.
avatar
9w2wbw

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 2009-08-22
Location : Bandar sri damansara

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9w2Epi on Thu Nov 05, 2009 1:18 pm

abg shahril audio xdgr langsung tp tulisan clear...cristal lg...uhuhuhuhuhu lol!
avatar
9w2Epi

Posts : 94
Reputation : 0
Join date : 2009-09-30
Age : 35
Location : cheras jaya, selangor

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9w2xwx on Thu Nov 05, 2009 2:14 pm

hikhikhik..... audio tak dapat didengar tapi tulisan sebijik2 boleh difahami Very Happy
avatar
9w2xwx

Posts : 8
Reputation : 0
Join date : 2009-10-31
Age : 36
Location : SETAPAK

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  9W2RPW on Sat Nov 07, 2009 11:54 pm

hehhh rambut tu potong da la uban penuh klau nak bg itam meh umah kite ade kiwi kasut lebih ....... ( komen dan teguran dr org yg terhensem d blog ni )
avatar
9W2RPW

Posts : 17
Reputation : 0
Join date : 2009-10-27
Location : puncak genting

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  n_huda8981 on Mon Jan 18, 2010 1:22 pm

eh..macam kenal je mamat 9W2XWX ni...ekekke...salam kontek xberapa nak kontek la wei.... rabbit

n_huda8981

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 2010-01-18
Age : 35
Location : Puchong

http://musimmusimbunga.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 9w2xwx melapur diri

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum